Παναθηναϊκός: Κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για το «όνειρο» πρόκρισης στα playoffs του Europa Conference League.

Η 6η και τελευταία «στροφή» των ομίλων του Europa League, φέρνει τον Παναθηναϊκό μπροστά σε μία πολύ σημαντική «αποστολή» απόψε το βράδυ (14/12 19:45, COSMOTESPORTS 3HD) απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, σ’ ένα ματς που έχει ως «έπαθλο» την 3η θέση στον 6ο όμιλο. Και το «εισιτήριο» για τα play off εισόδου στους «16» του Europa Conference League, που θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 22 Φεβρουαρίου 2024. Παναθηναϊκός

Στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» (θα δώσουν το «παρών» στη Θύρα 6 και περίπου 700 Ισραηλινοί) ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη δεύτερη νίκη του στον όμιλο (αν και… βολεύεται βαθμολογικά και με την ισοπαλία), για μια σειρά από πολύ σημαντικούς λόγους και για το «τώρα» και για το «μετά»:

Για τη βελτίωση της βαθμολογίας του στο UEFA Club Ranking, προκειμένου να αρχίσει να γεμίζει ξανά το βαθμολογικό «σακούλι» του μετά από μία «άγονη» εξαετία, για το πρεστίζ του και την επιβεβαίωση της αγωνιστικής «επιστροφής» του (και) στην Ευρώπη και βεβαίως για οικονομικούς λόγους, καθότι μία πρόκριση θα του εξασφαλίσει έξοδα πάνω από 11 εκατ. ευρώ στην έως τώρα εφετινή, ευρωπαϊκή πορεία του με προοπτική για ακόμη υψηλότερα μπόνους, εφόσον συνεχίσει κι άλλο στο Europa Conference League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει διαθέσιμο στον αγώνα με τους Ισραηλινούς (πέραν των μόνιμων απόντων Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν) και τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στη γάμπα κι έμεινε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα έχουν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (ή Βιλένα), Παλάσιος, Μπερνάρ, Αϊτόρ και Ιωαννίδης, ενώ την αποστολή του Παναθηναϊκού για το καθοριστικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα συμπληρώνουν οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Ρουμπέν, Μαντσίνι, Σπόραρ, Μπιλάλ και Προδρομίτης.

Ο 37χρονος Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βαλκόφ, 4ος ο Ράντοσλβα Γκιτζένοφ και στο VAR οι Νταγκομίρ Ντραγκάνοφ, Ιβάιλο Στογιάνοφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!