Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μόλις από 12 τουρνουά για το 2023 κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα χρηματικά έπαθλα και από άνδρες και από γυναίκες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν εκπληκτικός το 2023 και μόλις από 12 τουρνουά κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα χρηματικά έπαθλα και από άνδρες και από γυναίκες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην λίστα με τα περισσότερα έσοδα, αποκλειστικά από τους αγώνες, ο Σέρβος αν και έπαιξε τα λιγότερα τουρνουά από όλους (12) κατάφερε να βγάλει τα πιο πολλά. Συγκεκριμένα, έκανε έσοδα σχεδόν 16 εκατομμύρια δολάρια (15,95εκ.). Ο λόγος γιατί κατέκτησε τα τρία από τα τέσσερα grand slam (στο άλλο ήταν φιναλίστ) και το ATP Finals, που δίνουν τεράστια χρηματικά έπαθλα.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι φυσικά στην δεύτερη θέση με 10,75 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ την τρίτη ακολουθεί η Ιγκα Σβιόντεκ με 9,86 εκ. δολάρια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που φιγουράρει στην 12η θέση (7ος στους άνδρες) με 4,85 εκ., ενώ πρέπει να σημειωθεί πως στα ποσά δεν συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους που δίνει η ATP στους άνδρες, ώστε να είναι εφικτή η σύγκριση με τις γυναίκες, όπου από το 2020 η WTA έκοψε τα μπόνους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!