Ο Τσάβι είδε την Μπαρτσελόνα να ηττάται με 4-2 από την Χιρόνα αλλά υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη.

Το βράδυ της Κυριακής 10/12 είχαμε την τεράστια νίκη της Χιρόνα επί της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το 2-4 ήχησε δυνατά στα αυτιά του Τσάβι ο οποίος αντιμετωπίζει πιθανές συνέπειες από το αποτέλεσμα αυτό. Ωστόσο, σε νέες δηλώσεις του υποστηρίζει πως η ομάδα του ήταν ανώτερη από τη Χιρόνα…

Αρχικά ο Καταλανός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στην προχθεσινή του αντίπαλο. Σήμερα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αντβέρπ για το Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Βλέπω τους παίκτες θυμωμένους γιατί ήμασταν καλύτεροι από τη Χιρόνα και τελικά χάσαμε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε, όπως συνέβη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρξε έλλειψη δυναμικότητας», είπε αρχικά ο Τσάβι και συνέχισε:

«Όταν λέω ότι η ομάδα είναι υπό κατασκευή είναι επειδή έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Παίζουμε εδώ και δύο χρόνια στο Europa League και τώρα στο Champions League και πρέπει να έχεις τις υψηλότερες απαιτήσεις. Συνεχίζουμε να είμαστε υπό κατασκευή με την έννοια ότι η ομάδα πρέπει να είναι πιο σταθερή. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι μπροστά στο τέρμα και πιο δυνατοί αμυντικά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!