Μια μεγάλη πρόκριση όπως έκανε η Κοπεγχάγη είναι πάντα καλό να συνοδεύεται από μία κρύα μπύρα.

Η Κοπεγχάγη πέρασε στους «16» του Champions League σε έναν όμιλο που όλοι μετά την κλήρωση την είχαν καταδικασμένη για την 4η θέση. Αλλά μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Η Μπάγερν Μονάχου πρώτη, η Κοπεγχάγη δεύτερη, η Γαλατασαράϊ τρίτη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4η!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που πέρασαν στους «16» μετά από 13 χρόνια. Μετά τη λήξη του αγώνα άρχισαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί τόσο των παικτών όσο και των οπαδών, με τη διοίκηση της ομάδας να δίνει το έναυσμα για την έναρξή τους.

Με απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου, όλοι οι φίλαθλοι της δανικής ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι, είχαν από μία μπύρα δώρο, την οποία κέρασε η διοίκηση της Κοπεγχάγης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!