Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν, αποβλήθηκε επειδή χτύπησε στο πρόσωπο τον σέντερ των Σανς, Γιουσούφ Νούρκιτς.

Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν, αποβλήθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα στο Φοίνιξ επειδή χτύπησε στο πρόσωπο τον σέντερ των Σανς, Γιουσούφ Νούρκιτς.

Ο Νούρκιτς έπαιζε άμυνα τον Γκριν και είχε ένα χέρι στο ισχίο του παίκτη των Ουόριορς όταν ο τελευταίος γύρισε, και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Το χτύπημα οδήγησε τον Νούρκιτς στο παρκέ και οι διαιτητές έδωσαν επιθετικό φάουλ στον Γκριν με 8:23 να απομένουν για το τρίτο δεκάλεπτο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το τριμελές πλήρωμα διαιτησίας εξέτασε το βίντεο του παιχνιδιού και αναβάθμισε την αρχική απόφαση σε flagrant foul 2 με τον διαιτητή Μπράιαν Φόρτε να χαρακτηρίζει την ενέργεια του Γκριν ως «περιττή και υπερβολική επαφή με το πρόσωπο».

Ο τέσσερις φορές All-Star Γκριν, τιμωρήθηκε με πέντε αγώνες τον περασμένο μήνα, επειδή άρπαξε τον Ρούντι Γκομπέρ των Τίμπεργουλβς από το λαιμό κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Οι Σανς πήραν τελικά τη νίκη απέναντι στους Ουόριορς με 119-116 σε ένα ματς στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!