Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα αλλά προέκυψε πρόβλημα με τον Τζούριτσιτς.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ωστόσο, ξαφνικό πρόβλημα με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς προέκυψε το πρωί της Τρίτης (12/12), καθώς ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και η παρουσία του στον αγώνα της Πέμπτης (14/12, 19:45) με τη Μακάμπι Χάιφα, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 31χρονος επιτελικός μέσος ακολούθησε θεραπεία στο «Γ. Καλαφάτης» και με δεδομένο πως το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον αγώνα με την ισραηλινή ομάδα είναι πολύ μικρό, είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Παναθηναϊκός

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το πρωινό πρόγραμμά τους με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής κι ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!