Ο Γιώργος Πετρέας ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν αίμα για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια στον Ρέντη.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ και του Παναθηναϊκού, Γιώργος Πετρέας, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν αίμα για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια στον Ρέντη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και ο Έλληνας αθλητής ήταν εκεί για να βοηθήσει. Θυμίζουμε ότι ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων  έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» την ώρα διεξαγωγής αγώνα για το League Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα νικήσουμε στην μάχη κατά της οπαδικής βίας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Kυριακάτικη ανάρτησή του στο διαδίκτυο με την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην στην οπαδική βία, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Πριν περάσω στην εσωτερική κυβερνητική δραστηριότητα, θέλω να κάνω μια αναφορά στην εγκληματική επίθεση που δέχτηκε η αστυνομία κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ, η οποία είχε ως συνέπεια τον τραγικό τραυματισμό ενός αστυνομικού. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις αύριο για την οπαδική βία, γι’ αυτό δεν θα γράψω για πολλά γι’ αυτά σήμερα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θέλω όμως να εκφράσω την οργή μου για το συμβάν αυτό, και να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη. Όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται. Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία. Και σήμερα, θέλω να σας ζητήσω να πούμε μαζί μια προσευχή για τον νέο αυτό άνθρωπο που δίνει τον αγώνα για τη ζωή του. Οι αστυνομικοί άλλωστε είναι παιδιά μας και διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά για την ασφάλεια όλων μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!