Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ χαρακτήρισε την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μπέτις «μικρό εμπόδιο στο δρόμο».

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ χαρακτήρισε την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μπέτις «μικρό εμπόδιο στο δρόμο» και προέτρεψε τους συμπαίκτες του να «συνεχίσουν να προχωρούν μπροστά».

Η σημερινή αναμέτρηση ήταν μία ακόμα ημέρα στην δουλειά για τον Άγγλο διεθνή, αφού βρήκε για ακόμη μία φορά δίχτυα με το τέρμα που πέτυχε να ήταν το 16ο του στη σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπέλινγκχαμ βρέθηκε στον πίνακα των σκόρερ, οι Λος Μπλάνκος δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Μπέτις, καθώς ένα θαυμαστό χτύπημα του Αϊτόρ Ρουίμπαλ τους ανάγκασε να μοιραστούν από έναν βαθμό στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν το απόγευμα του Σαββάτου.

Μετά την αναγόρευσή του ως MVP του αγώνα, ο Μπέλινγχαμ έκανε ανάρτση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε:

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο, αλλά παίρνουμε τον βαθμό και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά. #HalaMadrid»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!