Ο Μίκελ Αρτέτα σε ακόμη ένα ματς της Άρσεναλ φέτος για την Πρέμιερ Λιγκ είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία και δεν το έκρυψε.

Ο Μίκελ Αρτέτα σε ακόμη ένα ματς της Άρσεναλ φέτος στην Αγγλία είχε πολλά παράπονα. Όχι από τους ποδοσφαιριστές του. Παρά το γεγονός ότι έχασαν με σκορ 1-0 στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άστον Βίλα. Μα κυρίως από τις αποφάσεις που πάρθηκαν εις βάρος των Λονδρέζων στο παιχνίδι με την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε αρνητικά σχόλια και άσκησε σκληρή κριτική για τις αποφάσεις που έμελλε να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Η πρώτη ήταν η ανατροπή του Γκάμπριελ Ζεσούς εντός της περιοχής από τον Ντούγκλας Λουίς και η δεύτερη το γκολ που σημείωσε η Άρσεναλ στο 91′ με τον Έντι Ενκέτια. Παρόλα αυτά δεν μέτρησε ποτέ μιας και στην αρχή της φάσης η μπάλα βρίσκει τόσο στο χέρι του Κάι Χάβερτς, όσο και σε εκείνο του Κας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μίκελ Αρτέτα, μετά το εκτός έδρας ματς απέναντι στη Νιούκαστλ, είδε ακόμη ένα παιχνίδι να έχει αποφάσεις εις βάρος της ομάδας του και εκείνος δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Τόσο στις δηλώσεις, μετά το τέλος του αγώνα, όσο και στην επίσημη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Αν και έχω καθαρή εικόνα για τις φάσεις. Δεν θέλω να μιλήσω ανοιχτά γιατί θα τιμωρηθώ και πάλι», ήταν τα λόγια του Μίκελ Αρτέτα λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα.

«Ήταν καθαρή ανατροπή. Ήταν ολοφάνερο. Ήταν καθαρό και ολοφάνερο. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτή είναι η γνώμη μου», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!