Η Ναόμι Οσάκα, πρώην επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, είναι έτοιμη να επιστρέψει στα κορτς και οι στόχοι της είναι συγκεκριμένοι.

Η Ναόμι Οσάκα, πρώην επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, είναι έτοιμη να επιστρέψει στα κορτς, καθώς έμεινε μακρυά από τους αγωνιστικούς χώρους για περισσότερο από έναν χρόνο, επειδή αντιμετώπισε προβλήματα ψυχικής υγείας και στην συνέχεια αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην ιδιωτική της ζωή, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον περασμένο Ιούλιο.

«Θέλω σαφώς να κατακτήσω κι’ άλλα Grand Slam, με έμφαση στο Ρολάν Γκαρός και στο Γουίμπλεντον (σ.σ. που δεν κέρδισε ποτέ) και επίσης να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού», είπε η 26χρονη τενίστρια από την Ιαπωνία, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΝΗΚ».

Η Οσάκα τόνισε πως είναι «νευρική, χαρούμενη και ανυπόμονη» στην ιδέα να επιχειρήσει αυτή την επιστροφή στην δράση, που αναμένεται ν’ αρχίσει με την συμμετοχή της στο τουρνουά WTA 500 στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, στο τέλος Δεκεμβρίου και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρώτου Grand Slam της σεζόν, του Australian Open, που θα φιλοξενηθεί στην Μελβούρνη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους της καριέρας μου, κατάφερα να είμαι ο εαυτός μου και να παίζω με το ένστικτο. Σήμερα, νομίζω ότι θέλω να γίνω κάποια που καταλαβαίνει το παιχνίδι πολύ καλύτερα», σχολίασε η Οσάκα, η οποία κατέκτησε τέσσερα Grand Slam, από το 2018 έως το 2021. Υπήρξε Νο 1 στον κόσμο το 2019 και επελέγη ως η τελευταία λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιακής Φλόγας στους Αγώνες, που έγιναν στο Τόκιο το 2021.

Η πολύμηνη απουσία της από το σιρκουί (σ.σ. από τον Σεπτέμβριο του 2022), έχει ως αποτέλεσμα, η Οσάκα να βρίσκεται πλέον, κάτω από το Νο 600 στην παγκόσμια κατάταξη, που διατηρεί WTA.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε, η Οσάκα επιβεβαίωσε ότι η γέννηση της κόρης της αποτελεί ένα επιπλέον πλεονέκτημα κατά την επανεκκίνηση της καριέρας της.

«Ποτέ δεν υπήρξα άνθρωπος που είναι πολύ καλός στο να παίζει για τον εαυτό του. Λατρεύω λοιπόν την αίσθηση ότι έχω την ευθύνη να φροντίζω την Σάι και να την δείξω στον κόσμο. Εχω λίγο την αίσθηση, ότι θα παίξω γι’ αυτήν»…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!