Το διαζύγιο του ΟΦΗ με τον Βάλντας Νταμπράουσκας επισημοποιήθηκε σήμερα (9/12), καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους.

Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου» επισημοποιήθηκε σήμερα (9/12), καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1295 ανακοινώνει τη συμφωνία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Valdas Dambrauskas.

Ο κ. Dambrauskas ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας τον Οκτώβριο του 2023 και παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν, υπό την καθοδήγησή του ο ΟΦΗ άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε, αλλά με την ισχυρή προσωπικότητα και τον δυναμικό του χαρακτήρα, ο κ. Dambrauskas θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!