Την συμπαράστασή τους στην Ελληνική Αστυνομία δήλωσαν οι Έλληνες διαιτητές, μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Την συμπαράστασή τους στην Ελληνική Αστυνομία δήλωσαν οι Έλληνες διαιτητές, μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (7/12) έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και το σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού στη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν ενώ διεξαγόταν ο αγώνας του Λιγκ Καπ βόλεϊ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Έλληνες ρέφερι, αφού εκφράζουν την «θλίψη και τον αποτροπιασμό» για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα, στη συνέχεια τονίζουν ότι «έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση. Aλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κ.ο.κ.) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Aλλά και σε όλη την ελληνική Αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!