Η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας ανακοίνωσε πως έκανε δεκτή την παραίτηση του Κώστα Δελέγκου και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας ανακοίνωσε πως έκανε δεκτή την παραίτηση του Κώστα Δελέγκου και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Κώστας Δελέγκος είχε υποβάλλει παραίτηση στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Προς το παρών δεν έχει αποφασιστεί αν θα υπάρξει υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο των Αχαιών στον αγώνα με το Λαύριο, για την Basket League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση προχωρά στην ενίσχυση της ομάδας με τον Αμερικανό γκαρντ Αλόνζο Βερτζ να ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής με προορισμό την Πάτρα.

Στη σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρεται:

«Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή Κώστα Δελέγκου από τον πάγκο της ομάδας μας. Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Δελέγκο για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!