Η Άρσεναλ πρότεινε στον Τακεχίρο Τομιγιάσου να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, επιβραβεύοντάς τον για τις καλές του εμφανίσεις.

Η Άρσεναλ πρότεινε στον Τακεχίρο Τομιγιάσου να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, επιβραβεύοντάς τον για τις καλές του εμφανίσεις.

Ο Ιάπωνας διεθνής αμυντικός ξεκίνησε τις επαφές με τη διοίκηση των «κανονιέρηδων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2027.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 25χρονος άσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, αυξάνοντας τις ετήσιες αποδοχές του από τα τέσσερα, στα έξι εκατ. ευρώ.

Ο Τομιγιάσου εντάχθηκε στο δυναμικό της Αρσεναλ το καλοκαίρι του 2021 από την Μπολόνια και από τότε έχει 54 συμμετοχές και ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!