Ο άσος των Μπόστον Σέλτικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, αποκλείστηκε από τον προημιτελικό του In-Season Tournament εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς.

Ο άσος των Μπόστον Σέλτικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, αποκλείστηκε από τον προημιτελικό του In-Season Tournament εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει μετά από τράβηγμα στην αριστερή γάμπα.

Ο Πορζίνγκις τραυματίσθηκε στις 24 Νοεμβρίου στην ήττα από τους Ορλάντο Μάτζικ και έχασε τα τελευταία τρία παιχνίδια της Βοστώνης.

Ο προπονητής Τζο Ματζούλα είπε την περασμένη Κυριακή ότι η κατάσταση του πρώην All-Star θα επανεκτιμηθεί «μετά από μια εβδομάδα περίπου».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο έμπειρος άσος… απολαμβάνει μια δυνατή πρώτη σεζόν με τους Σέλτικς, έχοντας κατά μέσο όρο σχεδόν 19 πόντους σουτάρωντας με 54,7% από το γήπεδο.

Για τους Πέισερς, ο σταρ γκαρντ Ταϊρίς Χάλιμπερτον έχασε τη νίκη του Σαββάτου επί των Μαϊάμι Χιτ με ασθένεια και πρόβλημα στο δεξί του γόνατο και αναφέρεται ως αμφισβητήσιμος για τον προημιτελικό της Δευτέρας. Ο φόργουορντ των Πέισερς, Τζέιλεν Σμιθ, έμεινε εκτός με τραυματισμούς στο αριστερό πόδι.

Οι Πέισερς και οι Σέλτικς κέρδισαν και οι δύο τους ομίλους τους και θα αναμετρηθούν ως οι Νο. 2 και 3 της Ανατολής, αντίστοιχα. Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στα ημιτελικά του Λας Βέγκας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!