Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Το κλίμα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ ήταν «βαρύ» το τελευταίο διάστημα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της κρητικής ομάδας κι έγινε… ασήκωτο πλέον μετά τη συντριβή της Κυριακής (3/12) απ’ τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4-0), με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους το βράδυ της Δευτέρας (4/12).

Ο Λιθουανός τεχνικός συναντήθηκε με τους Μηνά Λυσσάνδρου και τον Ηλία Πουρσανίδη κι αποφάσισαν να προχωρήσουν στο «διαζύγιο», προκειμένου να υπάρξει ένα «ηλεκτροσόκ» στο ποδοσφαιρικό τμήμα της κρητικής ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο ματς της Τετάρτης (6/12) με την Κηφισιά για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στον πάγκο του ΟΦΗ θα καθίσει ως «υπηρεσιακή» λύση ο Πέδρο Καραβέλα, ενώ η διοίκηση του ηρακλειώτικου κλαμπ ψάχνει ήδη στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του 46χρονου Λιθουανού, θέλοντας να έχει βρει τη διάδοχη κατάσταση πριν απ’ τον αγώνα της επόμενης Δευτέρας (11/12) με τον Άρη.

Ο Νταμπράουσκας ανέλαβε τον ΟΦΗ στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Στον πάγκο της κρητικής ομάδας έκατσε για 38 παιχνίδια με 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!