Θέμα χρόνου η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκου του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να γίνεται ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκών.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola» βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».
«Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ενάμιση χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:
«Η ήττα από τη Φράιμπουργκ (5-0), στο Europa League κ, και η ισοπαλία της Κυριακής με τον Βόλο (2-2)…υπαγόρευσαν την αποχώρηση του προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον ελληνικό σύλλογο να επιλέγει να αναλάβει την ομάδα ο Πορτογάλος. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα επιβεβαιώσει σύντομα έναν Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή, τον Πέδρο Άλβες, πρώην της Εστορίλ.»

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επίσης η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «O Jogo», αναφέρει ότι « ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή στην ενεργό δράση. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό» και συνεχίζει:

«Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίζεται ως ο πιο σοβαρός υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του ελληνικού συλλόγου αλλά και της Ρίο Άβε. Η συμφωνία αναμένεται να επιτευχθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Καρβαλιάλ δεν έχει προποήσει από το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν έφυγε από τη Θέλτα.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!