Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει η αυριανή (5/12, 21:15) αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει η αυριανή (5/12, 21:15) αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, λέγοντας ότι «πρέπει να γίνουν όλα πολύ καλά για να κερδίσεις», ωστόσο τόνισε πως «πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Παράλληλα, ο τεχνικός των Πειραιωτών εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε», ενώ δήλωσε πεπεισμένος πως «με τις καινούργιες μεταγραφές είμαι σίγουρος ότι το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά».

«Νομίζω ότι είναι περιττό να μιλήσουμε για τη δυσκολία του παιχνιδιού. Όλοι αυτό λένε όταν παίζουν με τη Ρεάλ, ότι -με βάση τους αριθμούς, τη βαθμολογία και φυσικά με αυτό που βλέπουμε όλοι- είναι μια ομάδα, η οποία έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας να παίξεις μαζί της. Μπαρτζώκας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρέπει να γίνουν όλα πολύ καλά για να κερδίσεις. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μια ομάδα που δεν είχε τραυματισμούς, έχουν επανέλθει όλοι, έχει κορμό από πέρυσι, έχει την προσθήκη του Καμπάτσο, που έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία και ξέρουν να παίζουν και μαζί. Άρα λοιπόν πρέπει να κάνεις πολύ καλό παιχνίδι» τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Φυσικά, πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα για εμάς, το γήπεδο γεμάτο. Η ομάδα έχει κίνητρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, γιατί πιστεύουμε ότι και με το Μονακό γενικά καλά παίξαμε.

Στην ουσία το παιχνίδι κρίθηκε σε 1-2 κατοχές. Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε και με τις καινούργιες μεταγραφές είμαι σίγουρος ότι το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά. Αλλά το παιχνίδι είναι αύριο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να το κερδίσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!