Ο δημοσιογράφος του “Forbes”, Μόρτεν Στιγκ Γένσεν, αναφέρθηκε στον Σάσα Βεζένκοβ και το μέλλον του στους Κινγκς.

Ο δημοσιογράφος του “Forbes”, Μόρτεν Στιγκ Γένσεν, αναφέρθηκε στην εικόνα των Σακραμέντο Κινγκς και τοποθετήθηκε και για τον Σάσα Βεζένκοβ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι Κινγκς είναι καλοί και είναι έτσι περισσότερο από ένα χρόνο. Κατάφεραν πέρσι μετά από 16 χρόνια να μπουν στα πλέι-οφ και το καλοκαίρι πήραν τον Σάσα Βεζένκοβ που ήταν ο MVP της EuroLeague. Δεν χρειάζεται να πούμε πως οι Κινγκς θα πρέπει να στείλουν ως αντάλλαγμα τον Κέβιν Χουέρτερ για να αποκτήσουν τον Ζακ Λαβίν», είπε αρχικά ο Γιένσεν και κατέληξε:

«Το να χάσουν όμως τον Μπαρνς μπορεί να τους κοστίσει, ειδικά λόγω των ηγετικών του χαρακτηριστικών στα αποδυτήρια, στα οποία είχαν πολύ καλό κλίμα. Παρόλα αυτά, με την απόκτηση του Βεζένκοβ, έχουν έναν παίκτη που μπορεί να πάρει τον ρόλο του Μπαρνς στο παρκέ, αν αναγκαστούν εν τέλει να τον παραχωρήσουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!