Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης των «Reds» κόντρα στη Φούλαμ στις (3/12 16:00).

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης των «Reds» κόντρα στη Φούλαμ στις (3/12 16:00), τονίζοντας πως η ομάδα πίστεψε σε αυτόν όταν είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ρόμπερτσον που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει δώσει φανέλα βασικού στον Έλληνα μπακ, λέγοντας πως «Ο Ρόμπο χρειάζεται εμένα και εγώ αυτόν».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα:

Πάντα μου αρέσει να παίζω, ακόμα και τα άσχημα παιχνίδια που παίζω. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή γιατί κάθε παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Φυσικά, απολαμβάνω πολύ να παίζω πιο συχνά τώρα. Για μένα είναι κάτι πολύ μεγάλο να παίζω σε αυτόν τον σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Αλλά θέλω τον Ρόμπο, κι ο Robbo με θέλει. Δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης να παίξει όλα τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω πραγματικά το να παίζω και θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια. Πάντα νιώθω ότι μπορώ να παίξω. Δεν σκέφτομαι πότε θα επιστρέψει ο “Ρόμπο” ή ποιος θα παίξει. Τσιμίκας

Ελπίζω να επιστρέψει τόσο δυνατός όσο πριν. Θα δούμε, κανείς δεν ξέρει. Απλώς προσπαθώ πάντα να είμαι συγκεντρωμένος για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Είναι σημαντικό να είναι πάντα όλοι έτοιμοι. Νομίζω ότι κάθε παίκτης στην ομάδα θέλει να παίζει κάθε φορά, αλλά, όπως είπα και πριν, δεν μπορείς να παίζεις όλα τα παιχνίδια. Τσιμίκας

Γι’ αυτό έχουμε πολύ καλούς παίκτες στον πάγκο, πολύ πεινασμένους, για να δώσουμε τα πάντα και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Νομίζω ότι όλοι θέλουν το ίδιο πράγμα, η ομάδα να κερδίσει.

Ήταν δύσκολο όταν ήρθα εδώ να παίξω το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο “Ρόμπο”. Χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς. Αλλά ο σύλλογος πίστεψε σε μένα, ακόμα κι όταν δεν έπαιζα πολύ. Όλοι χρειάζονται χρόνο για να βρουν την καλύτερη φόρμα τους, αλλά πρέπει πάντα να το απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς σε αυτό το κλαμπ.

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και γι’ αυτό βρισκόμαστε σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Παλεύουμε κάθε μέρα, ακόμη και όταν δεν παίζεις η προπόνηση είναι πολύ δύσκολη για να κρατηθείς σε φόρμα κι όταν είναι η ώρα σου να είσαι 100% έτοιμος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!