Ο φίλος της Ναντ, μέλος της ομάδας υποστηρικτών «Ταξιαρχία του Λίγηρα», μαχαιρώθηκε πριν από τον αγώνα στο στάδιο «Μποζουάρ», ανέφερε η γαλλική αθλητική εφημερίδα Equipe.

Η Ναντ δήλωσε λυπημένη για τον θάνατο ενός οπαδού της πριν από την εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Νις, το Σάββατο.

Ο φίλος των «Καναρινιών», μέλος της ομάδας υποστηρικτών «Ταξιαρχία του Λίγηρα», μαχαιρώθηκε πριν από τον αγώνα στο στάδιο «Μποζουάρ», ανέφερε η γαλλική αθλητική εφημερίδα Equipe.

«Η Ναντ λυπήθηκε όταν έμαθε ότι ένας οπαδός της τραυματίστηκε θανάσιμα», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του την Κυριακή (3/12).

«Σε συνθήκες που αποτελούν αντικείμενο δικαστικής έρευνας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 31χρονος κατέρρευσε, έχοντας τραυματιστεί στην πλάτη. Παρά την επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ο οπαδός δεν κατάφερε να σωθεί».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για εκούσια ανθρωποκτονία. Πολλές συνεντεύξεις μαρτύρων βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού, Αμελί Ουντέα-Καστερά, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της με μια ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, προσθέτοντας: «Η έρευνα που άνοιξε ο εισαγγελέας πρέπει τώρα να διευκρινίσει τις ακριβείς συνθήκες των γεγονότων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!