Εύκολο έργο είχαν -όπως αναμενόταν άλλωστε- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στις αναμετρήσεις τους για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Εύκολο έργο είχαν -όπως αναμενόταν άλλωστε- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στις αναμετρήσεις τους για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Οι «πράσινες» με κορυφαία τη Σταμολάμπρου (27π., 8ασ.) επιβλήθηκαν στη Λευκάδα της τοπικής Νίκης με 99-61 και διατηρούν το απόλυτο νικών, ενώ οι «ερυθρόλευκες» συνέτριψαν στα Ανω Λιόσια τον Εύνικο 79-41 με 20 πόντους της Ουίλιαμς και παραμένουν στη δεύτερη θέση.

Ισόβαθμος με την πειραϊκή ομάδα είναι ο Ηρακλής, που αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (82-62). Η Ελευθερία Μοσχάτου επικράτησε 78-72 του ουραγού Αθηναϊκού, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε προσωπική μονομαχία της Κέιτλιν Μπικλ (35π., 13ρ., 6ασ.) και της Τζάσμιν Χάρις (33π., 14ρ.).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ:

Εύνικος-Ολυμπιακός 41-79

ΠΑΣ Γιάννινα-Πρωτέας Βούλας 74-67

Νίκη Λευκάδας-Παναθηναϊκός 61-99

Ελευθερία Μοσχάτου-Αθηναϊκός 78-72

Ηρακλής-ΠΑΟΚ 82-62

Ρεπό: Εσπερίδες Καλλιθέας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

Παναθηναϊκός 16 -8αγ.

Ολυμπιακός 13

Ηρακλής 13

Ελευθερία Μοσχάτου 12

Εσπερίδες Καλλιθέας 11

ΠΑΣ Γιάννινα 10

Πρωτέας Βούλας 9 -6αγ.

ΠΑΟΚ 9

Νίκη Λευκάδας 8

Εύνικος 8

Αθηναϊκός 8 -8αγ.

* Ο ΟΑ Χανίων αποχώρησε από το πρωτάθλημα μεσούσης της σεζόν και συγκεκριμένα μετά την 4η αγωνιστική. Όπως προβλέπεται, ακυρώθηκαν τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε και δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!