Χαρούμενος που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Χουάνκαρ.

Χαρούμενος που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Χουάνκαρ.

Ο άσος του «τριφυλλιού» μίλησε για την επιστροφή του στο χορτάρι και δεν έκρυψε την χαρά του παρά το λίγο (μόλις 10 λεπτά) που αγωνίστηκε στο «Θεράμικα».

«Νιώθω καλά, η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξα πολύ αλλά ένιωθα καλά. Αυτό για εμένα είναι σημαντικό παιχνίδι με το παιχνίδι να παίρνω περισσότερα λεπτά και να συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Νιώθω έτοιμος και χαίρομαι που μπορώ να ξανασκεφτώ για το ποδόσφαιρο και να παίξω», ανέφερε ο Χουάνκαρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αργήσαμε να αντιδράσουμε και δείξαμε στο τέλος ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα. Αλλά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά μέχρι να σκοράρουν, όταν πέτυχαν το πρώτο γκολ ήταν δύσκολο γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτήν την αναμέτρηση είναι η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο τέλος. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και θα πάμε για την νίκη», είπε για τον αγώνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ και συμπλήρωσε για αυτόν με τη Μακάμπι Χάιφα:

«Ναι έχουμε τελικό με την Μακάμπι, το ξέρουμε. Παρόλα αυτά πριν από το ματς με την Μακάμπι έχουμε παιχνίδι με τον ΟΦΗ αυτήν την Κυριακή. Οπότε θα πρέπει πρώτα να σκεφτούμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος και μετά του Europa League».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!