Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε στους δημοσιογράφους πως ο χειρότερος αντίπαλος της Τσέλσι είναι η ίδια η Τσέλσι.

Η Τσέλσι είχε ξεκινήσει πολύ καλά τον Νοέμβριο αλλά ηττήθηκε με 4-1 από την Νιούκαστλ στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά την διακοπή για τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων. Οι αδυναμίες στην άμυνα έγιναν ξανά εμφανείς, και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε στους δημοσιογράφους πως ο χειρότερος αντίπαλος της Τσέλσι είναι η ίδια, ενώ ακόμα χαρακτήρισε την ήττα από την Νιούκαστλ ως το «χειρότερο παιχνίδι της σεζόν».

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους», παραδέχτηκε. «Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι αντέδρασαν πολύ καλά. Όταν παρακολουθήσεις το παιχνίδι, ήταν χειρότερο από τα συναισθήματά μου μετά το παιχνίδι. Ημουν αυστηρός μαζί τους εντός και εκτός. Αλλά αυτά ήταν τα συναισθήματά μου μαζί τους, επειδή πιστεύω ότι η προσέγγισή μας ήταν λάθος, οπότε φέρνουμε και εμείς την ευθύνη».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήταν μια καλή εβδομάδα για να συνειδητοποιήσουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε, να είμαστε πιο συνεπείς και ώριμοι. Δεν κάναμε πράγματα που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μην κάνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος μέχρι στιγμής, ακόμα κι αν ήταν δύσκολο στην προπόνηση και στις συναντήσεις μας. Αλλά μερικές φορές αυτές οι καταστάσεις σε βοηθούν να βελτιωθείς. Δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο, το βλέπουμε εναντίον της Τότεναμ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Νιούκαστλ».

«Θα μπορούσες εύκολα να πεις ότι το ενδεχόμενο να πάρουμε πόντους ήταν περισσότερο πιθανό κόντρα στην Νιούκαστλ γιατί έπρεπε να παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από λίγες μέρες. Εντάξει, νικήσαμε την Τότεναμ και χάσαμε από την Νιούκαστλ. Είμαστε οι χειρότεροι εχθροί μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Αν είμαστε σε καλή θέση, θα ανταγωνιστούμε καλά και η Μπράιτον δεν θα είναι πρόβλημα».

Η Τσέλσι βρίσκεται προς το παρόν 12 βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άστον Βίλα μετά από 13 αγωνιστικές στην Premier League. Για να εξασφαλίσουν μια θέση στο Champions League, οι «Μπλε» πρέπει να κάνουν ένα σερί νικών, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να γνωρίζει πως θα είναι δύσκολο το έργο της ομάδας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!