Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γουίλιαμς ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπιλμπάο για τρία ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γουίλιαμς ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπιλμπάο για τρία ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός είναι στα πλάνα αγγλικών ομάδων, αλλά η διοίκηση της Αθλέτικ κατάφερε να τον πείσει και επέκτειναν τη συνεργασίας τους, βάζοντας μάλιστα στο νέο συμβόλαιο ρήτρα εξαγοράς στα 80 εκατ. ευρώ. Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός μετρά ήδη 96 εμφανίσεις με τους Βάσκους έχοντας φέτος 11 συμμετοχές, 1 γκολ και 7 ασίστ στη LaLiga.

Ο Νίκο Γουίλιαμς ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας που συμμετείχε πέρσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ομάδα των «λιονταριών». Όπως ανέφερε και στη δημοσίευσή της η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων η ομάδα είναι μια οικογένεια καθώς και ο αδερφός του Ινιάκι Γουίλιαμς είναι όλα τα χρόνια στην ομάδα. Μάλιστα ο ίδιος έχει επιλέξει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Γκάνας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!