Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έσπασε ένα ρεκόρ του Κίλιαν Εμπαπέ με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λειψία.

Ακόμη ένα ρεκόρ για τον Νορβηγό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι που συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε στην χθεσινή αναμέτρηση-ανατροπή της αγγλικής ομάδας επί της Λειψίας (3-2) και έφτασε τα 40 γκολ στο Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μόλις τρεις ημέρες αφότου έγινε ο πιο γρήγορος που σημειώνει 50 γκολ στην Premier League ο Έρλινγκ Χάαλαντ έσπασε ακόμη δύο ρεκόρ αυτή τη φορά στο Champions League.

Στην νίκη με ανατροπή της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2 κόντρα στη Λειψία για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Νορβηγός φορ βρήκε δίχτυα στο 54΄ μειώνοντας σε 1-2. Αυτό ήταν το 40ό γκολ του Χάαλαντ στο Champions League σε 35 ματς.

Επιπλέον, ο Χάαλαντ έγινε σε ηλικία 23 ετών και 130 ημερών ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League με 40 γκολ, σπάζοντας το ρεκόρ του Κιλιάν Εμπαπέ (23 ετών και 317 ημερών).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!