Η Άρσεναλ χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για να προκριθεί και τυπικά στα νοκ άουτ του Champions League, όπου θα πρέπει να βρίσκεται σταθερά ως κλαμπ, όπως τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για να προκριθεί και τυπικά στα νοκ άουτ του Champions League, όπου θα πρέπει να βρίσκεται σταθερά ως κλαμπ, όπως δήλωσε την Τρίτη (28/11) ο προπονητής των «κανονιέρηδων» Μικέλ Αρτέτα.

Οι Λονδρέζοι έχουν νικήσει τα τρία απ’ τα τέσσερα παιχνίδια στον 2ο όμιλο και ψάχνουν πλέον ένα θετικό αποτέλεσμα με τη Λανς για να «σφραγίσουν» την παρουσία τους στους «16». «Δεν είναι εύκολο να προκριθείς από τον όμιλο. Πρέπει να ιδρώσεις και να δώσεις πολλά στα παιχνίδια για να κερδίσεις» τόνισε ο Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Με κάνει περήφανο και με κάνει να νιώθω ότι αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο πρέπει να είναι αυτός ο σύλλογος. Επιστρέψαμε στην Ευρώπη για να γίνουμε ο σύλλογος που θέλουμε να είμαστε. Για να πούμε σε όλους ότι έχουμε επιστρέψει στον τρόπο που θέλουμε να είμαστε».

Ο Φάμπιο Βιεϊρά δεν ήταν στην προπόνηση της Άρσεναλ την Τρίτη και ο Αρτέτα επιβεβαίωσε ότι ο Πορτογάλος μέσος θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες.

«Ένιωσε μία ενόχληση. Τον στείλαμε να δει έναν ειδικό και η συμβουλή του ήταν να κάνει μια επέμβαση στη βουβωνική χώρα, κάτι που έγινε τη Δευτέρα. Περιμένουμε να μείνει εκτός για εβδομάδες τώρα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η μοναδική ήττα της Άρσεναλ στο φετινό Champions League ήρθε στη Λανς (2-1) σε ένα ματς όπου ο Μπουκάγιο Σάκα έφυγε νωρίς από το γήπεδο τραυματισμένος. Ο Μικέλ Αρτέτα είχε πάντως μόνο επαινετικά λόγια να πει για τον 22χρονο Άγγλο διεθνή.

«Σε όλα τα ματς είναι… σημαδεμένος, γιατί είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες μας και οι ομάδες το γνωρίζουν αυτό και προσπαθούν να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο. Αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που έκανε σε αυτά τα πέντε χρόνια είναι αξιοσημείωτο στην ηλικία του.

Όταν κοιτάξεις τα στατιστικά του και πόσο συνεπής ήταν, είναι πολύ σπάνιο να το βρεις αυτό στην ηλικία του, ειδικά σε αυτές τις θέσεις σε κορυφαίους συλλόγους. Είναι μεγάλο κομπλιμέντο για αυτόν».

Οσο για τον στόχο της Άρσεναλ στο ματς με τη Λανς; «Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή του ομίλου και υπάρχει η ευκαιρία για εμάς αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που προκαλεί προβλήματα και που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει, οπότε έχουμε το σωστό κίνητρο για να το όπως όπως πρέπει…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!