Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αντιμετώπισε ο Άρης - Ο Βασίλης Τολιόπουλος ένιωσε μία αδιαθεσία με συνέπεια να αποφασιστεί να μην ταξιδέψει με την ομάδα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αντιμετώπισε ο Άρης στην αναχώρησή του σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Ιταλία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει, για την 9η αγωνιστική του Eurocup, την Τρέντο. Σχετίστηκε με την αδιαθεσία που ένιωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος, με συνέπεια να αποφασιστεί να μην ταξιδέψει με την ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε έντονες στομαχικές διαταραχές και συχνούς εμετούς, φτάνοντας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», γεγονός που δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μαζί τους τους συμπαίκτες του.

Θα είναι, ως εκ τούτου, θεατής από απόσταση της προσπάθειας που θα καταβάλλει ο Αρης για να κερδίσει την Τρέντο, όπως ισχύει, υπενθυμίζεται, και για τους Ίσμαελ Σανόγκο, Ρομπέρτο Γκάλινατ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής εξαιτίας των τραυματισμών τους. Άρης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!