Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό, ο Φιλίπ Πετρούσεφ έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Ο Σέρβος σέντερ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ, μετά την σύντομη θητεία του στο ΝΒΑ, υπογράφοντας με τον Ολυμπιακό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (μέχρι το 2026).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 23χρονος Πετρούσεφ είπε τα εξής:

«Νιώθω πολύ καλά. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να παίξω. Πέρασα κάποιες καταστάσεις στο ΝΒΑ που δεν περίμενα και δεν ήταν το λάθος δικό μου. Είμαι ένας νέος παίκτης που θέλει να αγωνίζεται.

Μου είπε τα καλύτερα ο Βεζένκοφ. Περάσαμε πολλές ώρες στο Σακραμέντο, μιλήσαμε πολύ και με συμβούλευσε να πάω στον Ολυμπιακό από τις προτάσεις που είχα. Είχα μιλήσει το καλοκαίρι με τον Νίκολα (Μιλουτίνοφ) και πέρσι με τον Χασάν Μάρτιν, που επίσης μου έλεγαν τα καλύτερα.

Πέρσι έπαιζα και στο 4 και στο 5. Ξέρω τον Νίκολα (Μιλουτίνοφ) από την εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς ψηλούς, θα είναι ωραία. Δεν έχω μιλήσει για τον ρόλο μου με τον κόουτς. Θα μιλήσουμε και θα πρέπει να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα».

Για το γεγονός ότι θα φοράει ερυθρόλευκα όπως και πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα είπε: «Μου αρέσουν τα χρώματα, τι να πω… Πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα πέρασα την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Απόλαυσα την ατμόσφαιρα, ο κόσμος με στήριξε και όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό έβλεπα πως είναι αδερφοποιημένα σωματεία. Είμαι χαρούμενος που μένω στην οικογένεια».

Τέλος, για το ΝΒΑ είπε «Είμαι ακόμη νεαρός. Μπορεί να επιστρέψω. Πήγα και έζησα την εμπειρία για λίγο. Έπρεπε να πάω γιατί η Φιλαδέλφεια είχε τα δικαιώματά μου. Τώρα αν επιστρέψω μπορώ να πάω οπουδήποτε. Έχω χρόνο μπροστά μου, απλώς θέλω να παίξω τώρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!