Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου και νοσηλεύεται.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου και νοσηλεύεται.

Ο πρώην σέντερ της Εθνικής Ελλάδας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, έχοντας πολύ υψηλή πίεση και κάνοντας εμετούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 38χρονος πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη διάγνωση είναι «Οξεία Νεφρική Ανεπάρκεια», χωρίς να έχει διαπιστωθεί ακόμα το αίτιο.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αναμένεται να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων, με την κατάσταση του για την ώρα να παραμένει σταθερή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε τώρα!