Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κάνει τρομερά πράγματα στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Κατά ριπάς σκοράρει ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ με την Ρεάλ Μαδρίτης που την έχει στο κυνήγι της Χιρόνα για τη πρώτη θέση. Ο Άγγλος μέσος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και από πολύ νωρίς αρχίζει και σπάει τα ρεκόρ στην ισπανική ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπέλινγκχαμ έγινε ο πρώτος παίχτης της Ρεάλ που σκοράρει στο ντεμπούτο σε La Liga και Champions League. Αλλά τα ρεκόρ δε σταματάνε εκεί.

Με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο που βρέθηκε σε μεγάλα κέφια η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κάντιθ για να σκαρφαλώσει προσωρινά στην κορυφή της La Liga.

Και μπορεί ο Βραζιλιάνος να έκλεψε τα βλέμματα μέσα στο γήπεδο, όμως η στατιστική είχε να πει τη δική της ιστορία για έναν άλλο αστέρα των Μαδριλένων.  O Μπέλινγκχαμ βρήκε και πάλι δίχτυα για να φτάσει τα 14 γκολ σε 15 ματς με τη λευκή φανέλα.

Ένας αριθμός ορόσημο, καθώς ο Άγγλος έσπασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο που πίσω στο 2009 είχε μείνει στα 13 γκολ σε 15 ματς και κατέγραψε το κορυφαίο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!