Ο Μίκελ Αρτέτα έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Νταβίντ Ράγια κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ και ο Ράμσντεϊλ είναι φευγάτος.

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Νταβίντ Ράγια κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ.

Και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN», ο Ααρον Ράμσντεϊλ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αγγλος διεθνής τερματοφύλακας είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά οι σχέσεις του με τον Αρτέτα παραμένουν κακές.

Και όπως λέει ο ίδιος «δεν πρόκειται πλέον να αποκατασταθούν» και ήδη ψάχνει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μακριά από το Λονδίνο και μακριά από την Άρσεναλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!