Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιοακίμ Λεβ για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Γιοακίμ Λεβ είναι ο πλέον κατάλληλος προπονητής, για να μιλήσει σχετικά με τον «ηλεκτρικό πάγκο» της εθνικής Γερμανίας.

Ο κορυφαίος τεχνικός, έμεινε για 15 χρόνια στην συγκεκριμένη θέση, όπου τον αντικατέστησαν διαδοχικά, ο Χάνσι Φλικ και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο τελευταίος δέχεται έντονη κριτική για τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας, περίπου επτά μήνες πριν το Euro 2024, που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και ο Λεβ έσπευσε να υπερασπισθεί, αλλά και να συμβουλεύσει τον νεαρό προπονητή, λέγοντας χαρακτηριστικά στην γερμανική εφημερίδα «Bild»:

«Πρέπει να βρούμε λύσεις τακτικής και διασκεδαστικά στοιχεία. Αυτή πρέπει να είναι η προσέγγισή μας και η απαίτησή μας στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Πρέπει επίσης να επανεξετάσουμε την ατομική προπόνηση.

Όχι, δεν πρόκειται για κριτική στον Γιούλιαν. Είναι ένας νέος προπονητής με καλές ιδέες και μεγάλη εμπειρία. Δεν μπορούμε να τον αμφισβητήσουμε μετά από τέσσερις αγώνες. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει τις λύσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!