Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως οι παίκτες του ακολούθησαν την τακτική τους, πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν και έφτασαν στη νίκη.

Ο Άρης πανηγύρισε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως οι παίκτες του ακολούθησαν την τακτική τους, πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν και έφτασαν στη νίκη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA:

«Σίγουρα θέλαμε μια νίκη σε ένα ντέρμπι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Ήμασταν πολύ καλά από πλευράς τακτικής το πήγαμε όπως θέλαμε. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Θέλαμε να δούμε τις δυνατότητές μας και ανταπεξήλθαμε πλήρως. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν εξαιρετικός σήμερα».

Για το ότι ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι ο Άρης νίκησε επειδή εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του:

«Σε ένα παιχνίδι και σε ένα ντέρμπι είναι τα λάθη και οι στιγμές. Ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε. Ήταν μια δίκαιη νίκη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!