Πεπεισμένος ότι ο Άρης θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναικό εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Πεπεισμένος ότι ο Άρης θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναικό εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα καθώς και για την επιστροφή ορισμένων σημαντικών παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος:

«Σίγουρα κάθε διακοπή βοηθάει, όπως γνωρίζουμε είχαμε αρκετούς τραυματίες, οπότε κάθε διακοπή είναι ωφέλιμη για την ομάδα μας. Έχουμε την επιστροφή του Φαμπιάνο και του Οντουμπάτζο, σε πολύ καλή κατάσταση είναι ο Ζουλ και θα είναι διαθέσιμος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με τον Φεράρι θα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, από εκεί και πέρα άλλες δύο εβδομάδες προπονήσεων πήρε και ο Σαβέριο ο οποίος ήταν πολύ καιρό έξω αλλά πλέον είναι υγιέστατος .

Ο Παναθηναικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα έχει έναν κορμό, έχει έναν προπονητή που είναι εκεί τρία χρόνια, είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και φαίνεται στην εικόνα της στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο αλλά από εκεί και πέρα εμείς παίζουμε στο γήπεδο μας, θα έχουμε τον κόσμο μας που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να ανταπεξέλθουμε στην δυσκολία αυτού του παιχνιδιού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!