Στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης θα πραγματοποιηθεί εντέλει την προσεχή Πέμπτη (30/11) ο αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Ρεν.

Στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης θα πραγματοποιηθεί εντέλει την προσεχή Πέμπτη (30/11) ο αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Ρεν για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, στον οποίο συμμετέχει κι ο Παναθηναϊκός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η UEFA είχαν ορίσει αρχικά το «Rajko Mitic» του Βελιγραδίου ως «ουδέτερη» έδρα για το παιχνίδι της ισραηλινής ομάδας η οποία δεν μπορεί να αγωνιστεί στην πατρίδα της λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τη Χαμάς.

Το γήπεδο της Σερβίας «ακυρώθηκε» το απόγευμα της Τετάρτης (22/11) κατόπιν αίτημα της σερβικής ομοσπονδίας που επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας, με τη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία να καταλήγει εντέλει στη λύση της Ουγγαρίας, η οποία θα φιλοξενήσει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Μακάμπι Xάιφα με ώρα έναρξης στις 19:45.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!