Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ και φυσικά για την αυριανή αναμέτρηση με την Ζαλκίρις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προετοιμάζει την ομάδα του για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Ζαλκίρις.

Στο πλαίσιο λοιπόν της Media Day, ο τεχνικός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη νέα μεταγραφή της ομάδας τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Φυσικά, μίλησε και για το ματς με τους Λιθουανούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπαρτζώκας:

Ο Ναζ δεν ξεκίνησε προπονήσεις, γιατί θα περάσει ιατρικά το απόγευμα. Χθες ήρθε, αλλά είναι εδώ στο γήπεδο για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή αυτή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ασφαλής είναι με την έννοια ότι θα έχει ελληνικό διαβατήριο γιατί είναι Έλληνας και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Αλλά και αγωνιστικά είναι ένας παίκτης, που μου αρέσει πολύ εμένα. Παίζει και στις δυο άκρες του γηπέδου πολύ καλά, οπότε για μένα είναι πάντα σημαντικό αυτό.

Είναι ευχάριστο που έχουμε επιστροφές, αλλά και πάλι δεν είμαστε πλήρεις. Ο Γκος είναι έξω, αλλά γενικά έχουμε επιστροφές. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ μας αύριο. Ο Γκος έχει βελτίωση, όμως θα χρειαστεί να κάνει μια μαγνητική ακόμα, για να δούμε την πρόοδό του και σε ποιο σημείο είναι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!