Τον Αμερικανό Τάι-Σον Αλεξάντερ με θητεία σε ΝΒΑ και Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Τον Αμερικανό Τάι-Σον Αλεξάντερ με θητεία σε ΝΒΑ και Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Ο 25χρονος γκαρντ ήταν μέλος του ρόστερ των Φοίνιξ Σανς τη σεζόν 2020/21, όταν και έφτασαν στους τελικούς του ΝΒΑ, αλλά υπέκυψαν κόντρα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τη σεζόν 2021/22 έπαιξε στην Βίρτους Μπολόνια και την Τριέστε, ενώ την περασμένη περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα της G League με τους Ντέλαγουερ Μπλου Κόουτς (θυγατρική των Φιλαδέλφεια 76ερς).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό αθλητή Ty-Shon Alexander. Ο Ty-Shon Alexander έχει γεννηθεί το 1998, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις των Guard. Την χρονιά 2020-2021 ήταν στο ρόστερ των Phoenix Suns NBA με τους οποίους αγωνίστηκε σε 19 αγώνες στην Preseason & Regular Season καθώς και στα playoffs του πρωταθλήματος του NBA με αντίπαλο τους MilwaukeeBucks.

Το 2021-2022 μετακόμισε στο πρωτάθλημα Ιταλίας για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια με την οποία αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια.

Την περσινή σαιζόν (2022-2023) έπαιξε 37 παιχνίδια στην G League NBA σε δυο ομάδες το Greensboro S και Delaware BC.

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ καλωσορίζει τον Ty-Shon στην νέα μπασκετική του οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!