Για τη διαφορά της αγωνιστικής φιλοσοφίας μεταξύ Γκριμπάου και Σάρας μίλησε ο Άλεξ Αμπρίνες σε Συνέντευξη του στο Twitch.

Για τη διαφορά της αγωνιστικής φιλοσοφίας μεταξύ Γκριμπάου και Σάρας μίλησε ο Άλεξ Αμπρίνες σε Συνέντευξη του στο Twitch.

Συγκεκριμένα, ο Άλεξ Αμπρίνες συνέκρινε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, τονίζοντας πως οι συνεχείς παρατηρήσεις του Λιθουανού τεχνικού είχαν κουράσει τους παίκτες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από όσο γνωρίζω από τους παίκτες που είναι πιο κοντά μου, ο Ρότζερ είναι πιο ανεκτός. Με τη σεζόν να είναι τόσο μακρά, αν έχεις ένα τύπο να σου φωνάζει από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, στο τέλος κουράζεσαι και σταματάς να κάνεις πράγματα, γιατί από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν (σσ. όσα λέει).

Υπάρχουν προπονητές που θέλουν να γίνεται ό,τι λένε εκείνοι. Ο Ρότζερ ενδιαφέρεται περισσότερο για τη γνώμη των παικτών. Αισθανόμαστε απελευθερωμένοι. Παίκτες όπως ο Λαπροβίτολα νιώθουν πιο άνετα. Όταν τα πράγματα είναι καλά, είναι και αυτός καλός. Όμως όταν η ομάδα δεν δουλεύει, πατάει πόδι και μας προειδοποιεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!