Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θέλει να περνάει απαρατήρητος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θέλει να περνάει απαρατήρητος αλλά και πως δεν είναι στα σχέδιά του να δημιουργήσει κάποιο κόμμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου στην κάμερα του ΑΝΤ1:

«Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα. Εμένα μ΄ αρέσει να περνάω απαρατήρητος. Φάντασμα μ΄ αρέσει να είμαι. Δεν μ΄ αρέσει ούτε να μιλάω σε κάμερες, ούτε να κάνω συνεντεύξεις. Δε μ΄ αρέσουν αυτά. Γενικά εγώ κάνω πάντα αυτό που θέλω. Άμα θέλω να βρίσω, θα βρίσω. Δε με νοιάζει τι θα πει κανένας….. Δε σκέφτομαι να κάνω κόμμα. Δεν θα ασχοληθώ με τίποτα τέτοιο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!