Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Phillipp Hinze, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρει με καλό μάτι την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Phillipp Hinze, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει έναν επιθετικό στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αλλά τσεκάρει και δεύτερο παίχτη. Και το όνομα αυτού, Φώτης Ιωαννίδης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η γερμανική ομάδα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ράφιου Ντοροσίμνι της Βικτόρια Πλζεν που βγάζει μάτια στο τσέχικο πρωτάθλημα. Ο 20χρονος Νιγηριανός αποκτήθηκε μόλις το καλοκαίρι από την Καρβίνα αντί 850 χιλ. και μετράει ήδη εννιά γκολ και έξι ασίστ στα 19 ματς που έχει παίξει.

Παρόλα αυτά οι «αετοί» ίσως κινηθούν και για δεύτερο φορ με τον Φώτη Ιωαννίδη να φιγουράρει μεταξύ των επιλογών. Σαν βάση για την μεταγραφή του έχουν θέσει τα 7-8 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους. Αλλά είναι δύσκολο έως απίθανο ο Παναθηναϊκός να αρκεστεί σε αυτό το πόσο. Για να δούμε την συνέχεια καθώς σίγουρα, ο Φώτης Ιωαννίδης θα φέρει καλές προτάσεις στη διοίκηση του «Τριφυλλιού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!