Πολύ άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του Γκάβι, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι υπέστη ρήξη χιαστού.

Δύσκολη στιγμή για τον Γκάβι. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια στη νίκη της Ισπανίας κόντρα στη Γεωργία και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΑS, οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον 19χρονο δείχνουν ότι υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ισπανική Ομοσπονδία έχει ενημερώσει τους «μπλαουγκράνα» για την κατάσταση του Γκάβι, ο οποίος αύριο (20/11) θα υποβληθεί σε περισσότερα εξετάσεις στη Βαρκελώνη και δεδομένο είναι ότι θα λείψει για αρκετό καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Γκάβι θα χάσει πιθανότατα όλη τη σεζόν, και το Euro του καλοκαιριού, αφού η απουσία του υπολογίζεται στους έξι με οκτώ μήνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!