Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρασάντ ΝτεΆντρε Βον (27χρ., 1.98) βρίσκεται ο Απόλλωνας Πατρών.

Σε έναν παλιό γνώριμο στρέφεται ο Κώστας Δελέγκος για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Απόλλωνα Πατρών. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τον Ρασάντ ΝτεΆντρε Βον.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί την επιλογή του Έλληνα προπονητή, που γνωρίσαμε τον Ιανουάριο του 2022 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με το Λαύριο και αγωνίστηκε στην Basket League.

Ο Ρασάντ ΝτεΆντρε Βον έχει στο παρελθόν αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο (2015-2018) σε 133 αναμετρήσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με το Λαύριο στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια έχοντας 14.42 πόντους μέσο όρο, 4.58 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 25.1 λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αναμένεται να βοηθήσει τους Πατρινούς στην προσπάθεια τους να ανακάμψουν αγωνιστικά και να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και αναμένεται να κλείσει το θέμα άμεσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!