Ο Σέρχιο Ράμος προχώρησε σε ανάρτηση στα social media ξεκαθαρίζοντας γιατί δεν υπέγραψε φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί ένα βίντεο στα social media που δείχνει τον Σέρχιο Ράμος να υπογράφει μέσα από το αμάξι του φανέλες των οπαδών. Ωστόσο, όταν ένας του έδωσε μία φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο θρυλικός αμυντικός την έδωσε πίσω και έκανε ξεκάθαρο πως δεν θα την υπογράψει.

Αρκετοί αναρωτήθηκαν τον λόγο που ο έμπειρος αμυντικός αποφάσισε να μην υπογράψει την εμφάνιση της ομάδας με την οποία έγραψε ιστορία. Ωστόσο, ο Ράμος προχώρησε σε ανάρτηση στα social media και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ράμος τόνισε πως είχε ήδη υπογράψει περίπου άλλες έξι φανέλες της Ρεάλ και γνωρίζει πως πολλοί τις πουλάνε ή τις δημοπρατούν. Έτσι, πήρε την απόφαση να μην υπογράψει ακόμη μία που δεν θα έμενε στον ιδιοκτήτη αλλά μάλλον θα την πουλούσαν κάπου. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Πριν από αυτή τη στιγμή είχα ήδη υπογράψει περίπου 6 φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης. Και μετά υπάρχουν άνθρωποι που τις δημοπρατούν ή τις πουλάνε στο διαδίκτυο».

Θυμίζουμε πως ο Σέρχιο Ράμος πέρασε 16 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός αμυντικός την οδήγησε σε πέντε τίτλους της La Liga, σε τέσσερα Champions League και τελικά αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από δύο χρόνια στην Γαλλία επέστρεψε στην Ισπανία, για λογαριασμό της Σεβίλλης.

Πηγή: www.sportsking.gr

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!