Ολυμπιακός: Η αποκάλυψη του Γιώργου Μπαρτζώκα πως αναζητά δύο παίκτες για να ενισχυθεί, έχει οδηγήσει στο να εμφανίζονται διάφορα ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μπαρτζώκα πως ο Ολυμπιακός αναζητά δύο παίκτες για να ενισχυθεί, έχει οδηγήσει στο να εμφανίζονται διάφορα ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Το πρώτο όνομα που εμφανίζεται ως φαβορί είναι αυτό του Φίλιπ Πετρούσεφ, που τον θέλει για το τώρα και το μετά.

Ο ταλαντούχος Σέρβος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sportando, Alessandro Luigi Maggi, είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο παίκτης πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τους Σακραμέντο Κινγκς. Αυτό θα συμβεί σύντομα ή θα πάρει χρόνο; Κανείς δεν το γνωρίζει…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Θα κινηθεί και για τον Κέβιν Πάνγκος;

Την ίδια στιγμή, νέες φήμες κάνουν την εμφάνιση τους για τον Κέβιν Πάνγκος και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ολυμπιακός

Σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ, ο παίκτη θέλει να φύγει από την Αρμάνι Μιλάνο, κάτι που δεν αφήνει αφήνει ασυγκίνητους τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που πρέπει να τονιστεί όμως είναι ότι αν ο παίκτης κλείσει θα μπορεί να αγωνιστεί στη Euroleague από τον Ιανουάριο και έπειτα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!