Ο Λεβαντόφσκι μίλησε στη Times και μοιράστηκε μια φοβερή ιστορία για τον ίδιο και το πως δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Μπλάκμπερν από τη Λεχ Πόζναν το 2010.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό την τετραετία που πέρασε στο Βεστφάλεν με την Ντόρτμουντ πριν μετακομίσει στο Μόναχο και μετέπειτα στη Βαρκελώνη. Ο Πολωνός όμως μίλησε στη Times και μοιράστηκε μια φοβερή ιστορία για τον ίδιο και το πως δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Μπλάκμπερν από τη Λεχ Πόζναν το 2010.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είχα την ευκαιρία να ενταχθώ στην Μπλάκμπερν Ρόβερς… αλλά ήθελα να δω πώς ήταν η ομάδα, το προπονητικό γήπεδο. Συναντήθηκα με τον Sam Allardyce. Ήταν στην Πολωνία μετά από ένα παιχνίδι. Νόμιζα ότι ήταν καλός άνθρωπος, πολύ καλός προπονητής. Ο Allardyce ήταν έτοιμος να πάρει έναν νεαρό παίκτη που ήταν κάτι νέο και μπορεί να ήταν κάτι ξεχωριστό. Ήθελε να έρθει στην Πολωνία για να με δει».

Και συνεχίζει: «Υπήρχαν πολλές προτάσεις για να σκεφτώ όταν έφευγα από το Πόζναν. «Νομίζω ότι θα ήταν μια χαρά αν είχα πάει στη Μπλάκμπερν αλλά δεν μπορούσα να πάω λόγω του σύννεφου. Ήταν το ηφαίστειο (το ηφαίστειο της Ισλανδίας Grimsvotn εξερράγη το 2010)».

«Ήταν μια εβδομάδα και κανείς δεν μπορούσε να πετάξει στην Ευρώπη. Η πτήση είχε κλείσει, αλλά δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Άλλαξε τη ζωή μου. Αν είχα πάει στο Μπλάκμπερν ίσως θα είχα μείνει εκεί». λεβαντόφσκι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!