Μπορεί η Ρεν να νίκησε και τα δύο παιχνίδια της με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League και να είναι επικεφαλής στο 6ο γκρουπ, όμως η κακή πορεία της στην γαλλική Ligue 1, όπου καταλαμβάνει την 13η θέση φέρνει εξελίξεις.

Μπορεί η Ρεν να νίκησε και τα δύο παιχνίδια της με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League και να είναι επικεφαλής στο 6ο γκρουπ, όμως η κακή πορεία της στην γαλλική Ligue 1, όπου καταλαμβάνει την 13η θέση φέρνει εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, οδηγεί στον Μπούνο Ζενεζιό στη πόρτα της εξόδου, με τον Ζουλιάν Στεφάν να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος να τον διαδεχθεί.

«Έφτασε στον πάγκο της Ρεν τον Μάρτιο του 2021, αλλά ο Μπρούνο Ζενεζιό δεν θα οδηγήσει τον 125ο αγώνα ως προπονητής του συλλόγου της Βρετάνης», αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα rmc και συνεχίζει:

«Αρχικά αναμενόταν ωστόσο να παραμείνει στον πάγκο της βρετονικής ομάδας κατά τη διάρκεια αυτής της διεθνούς διακοπής. Όμως οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών, για αυτό αλλά κυρίως για την εξεύρεση λύσεων για να αναβιώσει η ομάδα, συνεχίστηκαν. Και την Παρασκευή, ο 57χρονος τεχνικός έφυγε για τη Λιόν, χωρίς να προγραμματίσει να επιστρέψει».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αποχώρησή του θα πρέπει επίσης να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τον βρετονικό σύλλογο και δεν θα έχει τη μορφή απόλυσης.

Νωρίτερα σήμερα (18/11) η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» είχε επισημάνει ότι «τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στη Ρεν» και ο «ενώ φαινόταν σε καλό δρόμο για να διατηρηθεί στη θέση του ως προπονητής, ο Μπρούνο Ζενεσιό θα μπορούσε να ετοιμάσει τις βαλίτσες του».

Η επισημοποίηση του «διαζυγίου» θα μπορούσε-σύμφωνα με τους Γάλλους να ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Ενώ ακούστηκε και το όνομα του Ρεμί Γκαρντέ, μεγάλο φαβορί εμφανίζεται ο Ζουλιάν Στεφάν, ο οποίος γνωρίζει τέλεια τη Ρεν, έχοντας ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα μαζί της στη Ligue 1 το 2018.

Νικητής του Coupe de France το 2019, έφυγε τον Μάρτιο του 2021 και άφησε τη θέση του στον Ζενεσιό. Στη συνέχεια πήγε στη Στρασμπούρ, από όπου έφυγε στις αρχές του 2023.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!