Ο Τσίμα Μονέκε κατέκτησε δικαιωματικά το βραβείο του MVP για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Μια ακόμη διαβολοβδομάδα στη Euroleague ολοκληρώθηκε και γνωστός έγινε ο MVP της 9ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο Τσίμα Μονέκε αναδείχθηκε MVP αυτής της αγωνιστικής παίρνοντας τη σκυτάλη από τον συμπαίκτη του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ που είχε πάρει τον τίτλο την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο νιγηριανός φόργουορντ, ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται με μεγάλη ενέργεια και ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη νίκη επί της Βιλερμπάν είχε 19 πόντους με 4/6 τρίποντα, 3/4 δίποντα και μία εύστοχη βολή. Πήρε επίσης 13 ριμπάουντ, ενώ έδωσε στους συμπαίκτες του έξι ασίστ. Euroleague

Αξίζει να σημειωθεί πως επικράτησε στο νήμα των δικών μας Ντίνο Μήτογλου και Άλεκ Πίτερς οι οποίοι ήταν πολύ κοντά στο να κατακτήσουν αυτό το βραβείο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!