Ο προπονητής των «πολεμιστών», Στιβ Κερ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός τόνισε πως ο Γκριν το παράκανε και είναι αδικαιολόγητος.

Το ΝΒΑ τιμώρησε τον φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν με πέντε αγώνες χωρίς πληρωμή για το κεφαλοκλείδωμα που έκανε στον Ρούντι Γκομπέρ στην σύρραξη που δημιουργήθηκε στην αναμέτρηση με τη Μινεσότα. Ο προπονητής των «πολεμιστών», Στιβ Κερ όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός τόνισε πως ο Γκριν το παράκανε και είναι αδικαιολόγητος. Υποστήριξε επίσης ότι ο Γκριν θα πρέπει να βρει έναν τρόπο ώστε να μην ξεπερνάει τα όρια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κερ είπε:

«Το παράκανε. Ο Ντρέιμοντ ήταν λάθος. Το γνωρίζει αυτό. Είναι μία άσχημη εικόνα και οι πέντε αγωνιστές είναι μία ποινή που του αξίζει. Δεν έχω πρόβλημα που ο Γκριν προσπάθησε να απομακρύνει τον Ρούντι (Γκομπέρ) από τον Κλέι (Τόμπσον), αλλά έπρεπε να τον αφήσει. Τον κρατούσε για 6-7 δευτερόλεπτα. Ήταν μία άθλια εικόνα για την λίγκα, για τον Ντρέιμοντ και για όλους. Ο Ντρέιμοντ πρέπει να βρει έναν τρόπο να μην ξεπερνάει τα όρια. Δεν μιλάω μια μία αποβολή ή για μία τεχνική ποινή. Μιλάω για πράξη σωματικής βίας. Αυτό είναι αδικαιολόγητο. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να του δώσουμε τη βοήθεια που χρειάζεται για να μπορέσει να κάνει τη διάκριση ανάμεσα στο να είναι ένας απίστευτος ανταγωνιστής, αλλά και στο να μην περνάει αυτό το όριο. Το ξεπέρασε το άλλο βράδυ, σίγουρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!