Μια σημαντική επιστροφή μετράει ο Παναθηναϊκός ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς ο Χουάνκαρ δήλωσε παρών στις προπονήσεις της ομάδας.

Μια σημαντική επιστροφή μετράει ο Παναθηναϊκός ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είδαν την επάνοδο του Χουάνκαρ στις προπονήσεις του, 24 ημέρες μετά τον εσωτερικό τραυματισμό στο αριστερό αυτί, από κροτίδα που έπεσε στο χώρο προθέρμανσής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Παναθηναϊκός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ισπανός μπακ, που έκανε ατομικές προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρε στο Κορωπί, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των παικτών του Παναθηναϊκού και πλέον «τρέχει» για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προλάβει το ματς της 26ης Νοεμβρίου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση κι ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς αλλά και ο Ξενόπουλος λόγω ίωσης. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!